Stetson är för många ett känt märke men som kanske främst förknippas med hattar. Varumärket har dock mer att erbjuda och för den som är på jakt efter en Stetson keps finns många olika modeller att välja bland.

Om Stetson och olika kepsmodeller

Stetson är ett relativt känt märke, som för många som sagt förknippas med hattar. Och det var med hattar allting började, då grundaren John B Stetson vad på resande fot i dom västra delarna av USA. Märket grundades 1865 och har blivit lite av en symbol för just den amerikanska västern.

Med åren kom företaget att bli världens största tillverkare av hattar som mest producerades över 3 000 000 hattar om året i den enorma fabriken, belägen i Philadelphia. I fabriken tillverkas även bland annat kläder, skor, bälten – och inte minst kepsar.

Nedan följer några av dom kepsmodeller som tillverkas i den stora fabriken:

  • Armycap – En armycap är en tuff keps som kännetecknas av en kortare skärm och en platt topp. Dom är vanligen gjorda av tyg men finns även i andra material, så som skinn. Märket erbjuder flera olika kepsar i den här modellen, vilka har neutrala färger och pryds endast av märkets logga.
  • Klassiska kepsar – En vanlig stetson keps är den klassiska modellen, med någon form av spänne baktill samt med böjd skärm. Även dessa finns i flera olika material och färger och är en bra allround-keps som passar vid dom flesta typer av tillfällen.
  • Truckermodell – För den som vill ha en Stetson keps som är populär idag så är dom så kallade truckermodellerna väldigt trendiga. Dessa kännetecknas av att baksidan består av ett nättyg som håller huvudet svalt och skönt. Framtill består den här typen av modell av vanligt tyg – där eventuell logga och motiv trycks. På just Stetsons kepsar finns många olika färger och motiv att välja bland på dessa modeller.

Köp Stetson keps

För den som letar efter en snygg Stetson keps är kanske det enklaste alternativet att leta på nätet. Här finns alla tänkbara modeller att hitta och dessutom är det enkelt att jämföra priser på internet. Det finns flera svenska e-butiker som har ett stort utbud av märkets kepsar men det går förstås att beställa även från andra länder om en specifik modell eftersöks.

Stetson keps – hitta din favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *